Телефон: 011 825 11 55

  • slider 01
  • slider 02

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/sites/s/sopot.org.rs/public_html/plugins/content/ppgallery/ppgallery.php on line 146

Одржан турнир у малом фудбалу у Дучини

Отпочела је нова сезона турнира у малом фудбалу на подручју наше општине. Част да отвори исту имао је Први меморијални турнир у малом фудбалу „Горан Поповић – Тикин“ Дучина. Турнир који је посвећен трагично страдалом Горану Поповићу, великом заљубљенику у фудбал и члану ФК „Војвода“ Дучина, одржан је од 29. маја до 01. јуна.

Ово четвородневно дешавање на ком су се такмичиле 24 екипе са подручја општина Младеновац, Барајево и Сопот, организовали су ФК „Војвода“ Дучина, месна заједница Дучина и градска општина Сопот. Турнир је заокупио пажњу великог броја гледалаца, који су имали прилику да уживају у квалитетном фудбалу. Обележили су га и ветерани ревијалном утакмицом у термину између утакмице за треће место и финала.

Победник турнира је екипа Инкогнито, другопласирана је екипа Влашке, трећепласирана Драча Барајево, док је четврто место заузела екипа Младост Мала Иванча. Најбољи стрелац турнира је Владимир Милић из Влашке, признање најбољем голману је отишло у руке Александра Марковића из Драче Барајево, док је епитет најбољег играча турнира сасвим заслужено понео Никола Ђурић из екипе Инкогнито.

Након доделе признања, присутнима се обратио Живорад Милосављевић председник градске општине Сопот, који је честитао добитницима признања,  захвалио се екипама на учешћу, судијама, организаторима, бројној публици, која је испратила овај турнир и најавио да ће терен за мале спортове на ком се одржао турнир, догодине бити употпуњен трибинама како би гледаоци на прави начин могли да прате дешавања.

Наредни турнир у малом фудбалу нас очекује од 12. јуна у Слатини. Видимо се!